Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Uppopallo-ottelun aloitus

 

Uppopallo on vauhdikas ja hauska pallopeli, jota on pelattu Suomessa jo 70-luvulta lähtien. Pelin viehättävyyttä lisää huomattavasti sen kolmiulotteisuus ja taktisuus. Lajia voi harrastaa lähes kuka hyvänsä kuntoilumielessä: Kuten tavallisesssakin rugbyssa (engl. uppopallo = underwater rugby), uppopallojoukkueen pelaajilla on tavallisesti merkittäviä keskinäisiä painoeroja sekä hyvin erilaisia fyysisiä ominaisuuksia. Vaikka laji on fyysinen ja nopeatempoinen, tapahtuu siinä hyvin vähän loukkaantumisia. Esim. muissa palloilulajeissa ongelmalliset nivelvaivat tyypillisesti ovat huomattavasti pienempi rasite uppopalloilussa. Urheilulajina uppopallo tarjoaa monipuolisuutensa ansiosta loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä.

Keski-Uudenmaan sukeltajissa kilpaillaan uppopallossa kaikilla sarjatasoilla. Seuralla on kaudella 2015-2016 oma joukkue A-nuorten (A21) SM-sarjassa, seuran pelaajia pelaa myös muissa divari- ja SM-tason joukkueissa.

Keski-Uudenmaan sukeltajat UW-Rugby

Seuralla on uppopallotreenit tavallisesti sunnuntaisin klo 20:30-21:30 Tuusulan uimahallilla. Poikkeavat ajankohdat löytyvät kalenterista. Sisään pääsee kirjoittamalla nimen hallivastaavalta löytyvään uppopallo-taulukkoon. Miehet tilaussaunoihin, naiset omalle puolelleen tavalliseen tapaan. Vuorolla käy erityisesti nuoria, mutta peli sopii kaikenikäisille, sekä -tasoisille pelaajille, sukupuolesta riippumatta.

Lajista kiinnostuneet kokeilijat ovat tervetulleita ihmettelemään lajia, sekä saunomaan ja uimaan vapaasti uppopallovuoroille! Seuralta löytyy lainavälineitä ja runsaasti kokemusta näiden käyttöön. Lajin perusteet oppii jo yhdelläkin harjoituskerralla ja ne käydään jokaisen aloittelijan kanssa läpi henkilökohtaisesti.

 

Ruuhkaa korilla

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

Sääntömääräinen kevätkokous

ti 23.3.2021 klo 18.30
Tuusulan uimahallin kokoustila

keskiuudenmaansukeltajat faster GA