Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

SUKELLUSKALASTUS

Sukelluskalastus on kalastuksen muoto, jossa yhdistyy vapaasukellus, luonnon tuntemus sekä urheilu. Lajissa järjestetään vuosittain useita valtakunnallisia kilpailuja, mutta motivaation lähteitä harrastamiselle on useita muitakin. Harppuunakalastus edellyttää erinomaisia snorklaustaitoja sekä vesialueiden tuntemusta. Usein kalojen perässä myös joutuu uimaan pitkiä matkoja sekä tekemään useita kymmeniä sukelluksia. Ilmeinen motivaatio lajin harrastamiselle on myös ihan vaan omien paistinkalojen saalistaminen!

Kesäaikaan seura järjestää harppuunakalastusreissuja Karhusaaren läheisille merialueille seuran veneellä. Myös muille kohteille, kuten Porkkalanniemeen ja Sääksjärvelle, järjestetään reissuja. Kilpailuihinkin on osallistuttu.

Seuralta löytyy lainaksi erilaisia vapaasukellusvälineitä sekä harppuunoita: Omalla märkäpuvulla pääsee jo hyvään alkuun eikä tarvitse ensimmäisenä mennä kauppaan kokeillakseen lajia!

Lajista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 SFstore_kilpailun_alku_2021

 

 

UPPOPALLO

HUOM! Keski-Uudenmaan sukeltajissa ei ole tällä hetkellä aktiivista uppopallotoimintaa! Lajista kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä lähimpään aktiiviseuraan Vantaalla https://hydromania.org/

 

Uppopallo-ottelun aloitus

 

Uppopallo on vauhdikas ja hauska pallopeli, jota on pelattu Suomessa jo 70-luvulta lähtien. Pelin viehättävyyttä lisää huomattavasti sen kolmiulotteisuus ja taktisuus. Lajia voi harrastaa lähes kuka hyvänsä kuntoilumielessä: Kuten tavallisesssakin rugbyssa (engl. uppopallo = underwater rugby), uppopallojoukkueen pelaajilla on tavallisesti merkittäviä keskinäisiä painoeroja sekä hyvin erilaisia fyysisiä ominaisuuksia. Vaikka laji on fyysinen ja nopeatempoinen, tapahtuu siinä hyvin vähän loukkaantumisia. Esim. muissa palloilulajeissa ongelmalliset nivelvaivat tyypillisesti ovat huomattavasti pienempi rasite uppopalloilussa. Urheilulajina uppopallo tarjoaa monipuolisuutensa ansiosta loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä.

Keski-Uudenmaan sukeltajat UW-Rugby

 

Ruuhkaa korilla

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

keskiuudenmaansukeltajat faster GA