Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Kuutti-ikäiset sukeltajamme harjoittelevat viikoittain Tuusulan uimahallilla. Harjoitukset ovat 45 minuutin pituiset ja niihin sisältyy paljon menoa ja melskettä.

Kuutit harjoittelevat uinti- ja perusvälinetekniikan ja sukeltamisen lisäksi paljon muutakin. Kauteen mahtuu niin satuseikkailuja, vaatteet päällä uintia kuin lelupäiviäkin. Lisäksi kuuttiryhmän kanssa tutustutaan erilaisiin pakkoihin kuten pelastuslaitokseen ja Huimalaan.

Kuutti-ikäisille järjestetään ympäri Suomea leikkimielisiä tekniikkakisailuja, norpparalleja. Norpparalleissa ratkotaan erilaisia kinkkisiä tehtäviä, joissa vaaditaan niin älyä, kestävyyttä kuin nokkeluuttakin. Kesäisin kuuteilla on mahdollisuus matkata valtakunnalliselle norppaleirille. Leireillä snorklataan avovesissä ja opitaan esimerkiksi merimiestaitoja. 

Tavoitteena on luoda hyvä pohjasnorkkelisukelluksen perustaidoille ja kuuttiryhmässä on mahdollisuus suorittaa norppasukeltaja-kortti.

Norppasukeltaja-kortti

Norppasukeltaja-kortti on merkkinä siitä, että sen suorittaneella on vedessä liikkumisen ja snorkkelisukeltamisen perustaidot. Korttia suorittavan tulee olla vähintään seitsemänvuotias ja hänellä tulee olla hyvä uimataito.

Norppasukeltaja-korttiin ei liity teoriaopetusta, vaan kaikki tarvittavat tiedot opetetaan allastaitojen yhteydessä. Allastaidot liittyvät mm. perusuinteihin, pelastautumiseen ja pelastamiseen, perusvälinetekniikkaan, sukeltajan merkinantoihin.

Norppasukeltaja-kortti suoritetaan kuuttitoiminnan viikoittaisten harjoitusten yhteydessä.

Toimintamaksu

Kuuttien toimintamaksu on 80 euroa/kuutti. Lisäksi lapsen tulee olla seuran jäsen.

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

keskiuudenmaansukeltajat faster GA