Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Seuramme mukana pääsee sukeltamaan läpi vuoden kesät talvet. Veneemme on Karhusaaressa Helsingissä, joten teemme paljon sukellusreissuja merellä Helsingin, Sipoon ja Porvoon vesillä ja välillä käymme pidemmillä reissuilla esim Hangossa. Mereltä löytyy jokaiselle jotakin, pääasiassa kohteena on hylyt, mutta teemme toki ihan biosukelluksia varsinkin ulkokohteilla. Vene on pieni moottorivene, mutta pienen porukan reissulle varsin passeli. 

Seurassamme on myös paljon tekniikka- ja luolasukeltajia. Mikäli olet kiinnostunut syvemmistä sukelluksista tai vaikapa luolasukeltamisesta, niin rohkeasti vain mukaan. Käymme ympärin vuoden sukeltamassa varsinkin Montolan kaivoksessa Pieksänmäellä.

Seura järjestää kysynnän mukaan myös ulkomaille suuntautuvia reissuja. Eteläinen naapurimme Viro on koluttu useampaan keraan kuten myös mm Norjan rannikot tai vaikapa välimeren kohteet. Itse sukeltamisen lisäksi meillä on tarjota jäsenistölle kaikki tarvittava kalustohuolto ja kaasuntäyttömahdollisuudet.

Koulutusta emme tällähetkellä järjestä, mutta meillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa voi sukelluskoulutusta tehdä niin aloittelijoille kuin jo kokeneemmillekin.

Parhaiten sukellustoimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla Faster-reissuillemme reissukalenterissa tai ottamalla yhteyttä sukellusporukkaan vaikka osoitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. välityksellä. 

 

New Phototastic Collage1

 

 

 

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

keskiuudenmaansukeltajat faster GA