Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 


Vene

Seurallamme on 5,5 metrinen Faster 555 -alumiinivene, jonka satamapaikka Helsingissä Karhusaaren venesatamassa. Veneessä on 115-hevosvoimainen Evinrude-perämoottori, ja se kuljettaa vaivatta 3-5 sukeltajaa varusteineen lähikohteille tai miksei vähän kauemmaksikin. Vene on erittäin sopiva pienen porukan sukellusreissuille. Vene on varustettu tukevilla sukeltajatikkailla, kaikuluotaimella, GPS-karttaplotterilla ja VHF radiolla. Toki veneestä löytyy kaikki muu tarvittava perusvarustus kuten pelastusliivit kaikille matkustajille ja EA-tarvikkeet. Veneen siirtoja varten löytyy seuralta myös 1.35 tonnin venetraileri.

 

 

Sukellusvarusteet

Seuran 7 sukelluslaitepakettia ovat jäsenten vuokrattavissa läpi vuoden. Kesäaikaan paketit vuokrataan pidemmälle ajalle, mutta muina aikoina voit tiedustella vaikka viikonlopun lainoja. Laitepakettiin kuuluu paineilmapullo, wings-liivi, säädettävillä hihnoilla varustettu selkälevy sekä regulaattori vara-annostimella ja painemittarilla. Paketeista 2kpl on varustettu 10 litran puollolla, 4kpl 12 litran pullolla ja yksi paketti on D12 tuplasetti. Kaikki varusteet ovat laadukkaita ja soveltuvat kaikenlaisiin sukelluksiin.


 

 

Menokaasut

Seuran kopilla on valmius täyttää myös Nitrox ja Trimix seoksia sekä Argon pukukaasua. Nitroksia saa normaalin pullontäyön yhteydessä tiistaisin ja torstaisin. Muina aikoina tai trimiksiä tarvittaessa täyttöaika pitää sopia erikseen. Kaasuja myydään vain käyttöoikeuden omaaville seuran jäsenille. Kiinteä Poseidon-kompressorimme on sijoitettu varustekopillemme Järvenpäähän. Sen lisäksi seuralla on pienempi matkakompressori, joka otetaan mukaan pidemmille sukellusreissuille. Kompressoreita saavat käyttää vain täyttökoulutuksen saaneet henkilöt. 

Muuta

Varustekopillamme on jäsenten lainattavissa mm. sukellusaiheista kirjallisuutta, videoita, lehtiä ja jääsukellusvälineitä. Seuran reissuilla mukana myös hapenantolaitteet hätätilanteiden varalle.

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

keskiuudenmaansukeltajat faster GA