Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Vene
Seurallamme on 5,5 metrinen Faster 555 -alumiinivene, jonka satamapaikka on tällä hetkellä Porkkalan Marin venesatamassa. Veneessä on 115-hevosvoimainen Evinrude-perämoottori, ja se kuljettaa vaivatta 3-4 sukeltajaa varusteineen. Vene on erittäin sopiva pienen porukan sukellusreissuille.Vene on varustettu tukevilla sukeltajatikkailla, kaikuluotaimella, GPS-karttaplotterilla ja VHF radiolla. Toki veneestä löytyy kaikki muu tarvittava perusvarustus kuten pelastusliivit kaikille matkustajille ja EA-tarvikkeet. Veneen siirtoja varten löytyy seuralta myös 1.35 tonnin venetraileri.


Sukellusvarusteet

Seuran 7 sukelluslaitepakettia ovat jäsenten vuokrattavissa kesäkauden ajan eli toukokuun puolestavälistä syyskuuhun. Laitepakettiin kuuluu paineilmapullo, wings-liivi, säädettävillä hihnoilla varustettu selkälevy sekä regulaattori vara-annostimella ja painemittarilla. Laitepaketit ovat hankittu loppuvuodesta 2008 ja huollettu viimeksi keväällä 2014. Paketeista 2kpl on varustettu 10 litran puollolla, 4kpl 12 litran pullolla ja yksi paketti on D12 tuplasetti.


Kompressorit

Kiinteä Poseidon-kompressorimme on sijoitettu varustekopillemme Järvenpäähän. Sen lisäksi seuralla on pienempi matkakompressori, joka otetaan mukaan pidemmille sukellusreissuille. Kompressoreita saavat käyttää vain täyttökoulutuksen saaneet henkilöt.

 

Menokaasut

Seuran kopilla on valmius täyttää myös Nitrox ja Trimix seoksia sekä Argon pukukaasua. Nitroksia saa normaalin pullontäyön yhteydessä tiistaisin ja torstaisin. Muina aikoina tai trimiksiä tarvittaessa täyttöaika pitää sopia erikseen. Kaasuja myydään vain käyttöoikeuden omaaville seuran jäsenille.


 

Muuta
Varustekopillamme on jäsenten lainattavissa mm. sukellusaiheista kirjallisuutta, videoita, lehtiä ja jääsukellusvälineitä. Seuran reissuilla mukana myös hapenantolaitteet hätätilanteiden varalle.

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä >>jäsenhakemus.

Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017
Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017

Avaa vuosikertomus (pdf)

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.