HUOM! Keski-Uudenmaan sukeltajissa ei tällä hetkellä ole toiminnassa hyljeryhmää!

 

Hyljeryhmä on snorkkelisukeltamisen harrasteryhmä, jonka pääpaino on yli 15-vuotiaiden nuorten liikuttamisessa. Hyljeryhmä on vaihtoehto laitesukeltamisen aloittamiselle. Ryhmässä on esimerkiksi snorkkelisukeltajia, laitesukeltajia, uimareita, joita kaikkia yhdistää kiinnostus liikkua vedessä mukavalla porukalla. Ohjaaja on mukana treeneissä, mutta myös nuoret pitävät harjoituksia toisilleen.

Hylkeet tutustuvat viikottaisissa harjoituksissaan Tuusulan uimahallilla monipuoliseen snorkkelisukeltamiseen. Kausi suunnitellaan aina yhdessä nuorten kanssa. Ryhmä kokeilee snorkkelisukeltamisen eri alalajeja, kuten räpyläuintia, uppopalloa, sukellussuunnistusta, sukelluskalastusta, vapaasukellusta, VA-valokuvausta. Lajeja esittelemään ja opastamaan harjoittelussa pyydetään mahdollisuuksien mukaan lajin asiantuntija. Lisäksi hylkeet suunnittelevat toisilleen treenejä mieleisistään teemoista. Ryhmä retkeilee paljon myös uimahallin ulkopuolella esimerkiksi Upinniemessä, seinäkiipeilemässä tai melomassa.

Tavoitteena on tutustua monipuoliseen snorkkelisukeltamiseen kokeilemalla sen eri lajeja. Tahdomme luoda myös mukavan kaveri-piirin, jonka kanssa on hauska liikkua ja harrastaa.