Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

HUOM! Keski-Uudenmaan sukeltajissa ei tällä hetkellä ole toiminnassa hyljeryhmää!

 

Hyljeryhmä on snorkkelisukeltamisen harrasteryhmä, jonka pääpaino on yli 15-vuotiaiden nuorten liikuttamisessa. Hyljeryhmä on vaihtoehto laitesukeltamisen aloittamiselle. Ryhmässä on esimerkiksi snorkkelisukeltajia, laitesukeltajia, uimareita, joita kaikkia yhdistää kiinnostus liikkua vedessä mukavalla porukalla. Ohjaaja on mukana treeneissä, mutta myös nuoret pitävät harjoituksia toisilleen.

Hylkeet tutustuvat viikottaisissa harjoituksissaan Tuusulan uimahallilla monipuoliseen snorkkelisukeltamiseen. Kausi suunnitellaan aina yhdessä nuorten kanssa. Ryhmä kokeilee snorkkelisukeltamisen eri alalajeja, kuten räpyläuintia, uppopalloa, sukellussuunnistusta, sukelluskalastusta, vapaasukellusta, VA-valokuvausta. Lajeja esittelemään ja opastamaan harjoittelussa pyydetään mahdollisuuksien mukaan lajin asiantuntija. Lisäksi hylkeet suunnittelevat toisilleen treenejä mieleisistään teemoista. Ryhmä retkeilee paljon myös uimahallin ulkopuolella esimerkiksi Upinniemessä, seinäkiipeilemässä tai melomassa.

Tavoitteena on tutustua monipuoliseen snorkkelisukeltamiseen kokeilemalla sen eri lajeja. Tahdomme luoda myös mukavan kaveri-piirin, jonka kanssa on hauska liikkua ja harrastaa.

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä
Jäsenhakemus

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

keskiuudenmaansukeltajat faster GA