Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Vauva- ja perheuinti

Tuusulan uimahalli suljettu toistaiseksi

Tuusulan uimahallilla aloitettiin maanantaina 8.3.2021 kesähuolto- ja siivoustyöt. Sulun aikana tehdään myös hallin kemikaalitiloissa pakollisia rakenteellisia muutostöitä. Koronatilanteen takia uimahalli on kiinni ainakin vielä huhtikuun loppuun asti.

Tästä johtuen vauvauinteja ei voida aloittaa tänä keväänä. Kevätkauden uinteihin ilmoittautuneisiin perheisiin ollaan yhteydessä elokuun 10. päivään mennessä koskien vauvauintien aloitusta syyskaudella.

Uusille vauvauintiperheille, jotka ovat saaneet uintipaikan, järjestetään pakollinen infotilaisuus Hyökkälän koulun ruokalassa ja auditoriossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tilaisuus kestää noin 1,5 h.

Syyskaudella 2020 vauvauinneissa mukana olleille perheille järjestetään toukokuun puolivälissä syyskauden lopun korvaavat uintikerrat, jos koronatilanne sen sallii. Jos tämä ei toukokuussa vallitsevan koronatilanteen takia onnistu, niin nämä kerrat järjestetään elokuussa. Perheisiin ollaan yhteydessä ennen uintien alkua.

Vauvauintiin ilmoittautuminen SYKSY 2021

Ilmoittautuminen SYKSYN 2021 vauvauintiryhmiin tapahtuu täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomake vauvauinnin nettisivuilla. Ilmoittautuminen on mahdollista 26.7.2021 lähtien. Tuolloin vauvauinnin sivuille tulee ilmoittautumispainike.

Ilmoittautua voit seuraaviin vauvauintiryhmiin:

lauantaiaamuisin klo: 8.30-9.00 tai 9.00-9.30 tai 9.30-10.00
sunnuntaiaamuisin klo: 8.30-9.00 tai 9.00-9.30 tai 9.30-10.00

Ryhmissä vapaana olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nämä ryhmät ovat Vauvauintiryhmiä joihin otamme alle 1-vuoden ikäisiä lapsia. Lisäksi kaikkiin näihin ryhmiin voi ilmoittaa vauvaperheen kaikki alle 7-vuotiaat sisarukset.

Myös kaikki ulkopaikkakuntalaiset ovat tervetulleita!

 

Vauvauinnit alkavat la 28.8.2021 ja su 29.8.2021

 

VIIMEKAUDELLA (KEVÄT 2021) UINEILLA PERHEILLÄ ON AUTOMAATTISESTI PAIKKA MYÖS SYKSYN RYHMISSÄ, JOS HE OVAT ILMOITTANEET HALUAVANSA JATKAA VAUVA- TAI PERHEUINTIA. ILMOITTAUTUMINEN 26.7.2021 ALKAEN ON TARKOITETTU VAIN UUSILLE VAUVAPERHEILLE.

 

Pakollinen infotilaisuus uusille vauvauintiperheille, jotka ovat saaneet uintipaikan, järjestetään Hyökkälän koulun ruokalassa ja auditoriossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tilaisuus kestää noin 1,5h.

 

 

 

 

 

 

Turvallinen vauvauintipaikka

Katso diplomi

 

Tulevia uintipäiviä ja tapahtumia

Ei tapahtumia