Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Vauva- ja perheuinti

Vauva- ja perheuinnin ohjaajat ovat kaikki Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton kouluttamia vauva- ja perheuinnin ohjaajia. He ohjaavat vauvauintia aina lapsilähtöisesti ja yksilöllisesti lapsen sekä perheen tarpeiden mukaan. Ohjaajat tuntevat vauvan kokonaisvaltaisen kehityksen pääpiirteet sekä alkeisuinnin perusteet ja ohjaavat jokaista perhettä johdonmukaisesti ja turvallisesti lapsen kehitystason mukaisesti.


 

Anu Kärkkäinen

Olen aloittanut vauvauinnin ohjaamisen yli kymmenen vuotta sitten Keski-Uudenmaan Sukeltajissa. Tällä hetkellä hoidan vauvauintijaoston hallinnollisen osan ja teen yhteistyötä ohjaajiemme kanssa. Päätyökseni työskentelen sairaanhoitajana kolmivuorotyössä. Minuun saatte yhteyden osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Toivotan mukavia uinteja ja ihania hetkiä oman perheen kanssa!

 

Eeva Kärkkäinen

Silja Granlund

 

Stella Atabecian

Olen toiminut Liikunnanohjaajana ja –opettajana lasten liikunnan parissa erilasissa tehtävissä yli 15 vuotta, vauvauinninohjaajana Keski-Uudenmaan Sukeltajissa neljä vuotta. Minulla on kokemuksia myös erityislasten kanssa toimimisesta. Toimin seurassa myös Minikuuttien ohjaajana.

 

Milla Korppi-Tommola

Olen toiminut vauva- ja perheuinnin ohjaajana sekä uimaopettajana yhdeksän vuoden ajan eripuolilla Suomea. Valmistuin 2015 luokanopettajaksi sivuaineina liikunta ja terveystieto, joten ohjaaminen sekä perheiden että lasten parissa sekä vesiliikunta ovat minulle mieleistä puuhaa. Olen myös opiskellut fysioterapiaa, joten olen toiminut erityislasten kanssa kouluilla ja allastiloissa. Tavataan iloisten ja touhukkaiden hetkien merkeissä uinneissa! :)

 

Sari Häkkinen

Parasta on vesipisarat, jotka lentävät korkealle ja nauru raikaa. Vauvauinninohjaajana yli 10 vuotta. Lasten ja nuorten liikunnan parissa erilaisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Toimintaterapeutti koulutukseltani, kokemusta myös erityislasten kanssa toimimisesta. Toimin myös aktiivisesti sukelluspuolella seurassa ohjaajana/kouluttajana sekä olen seuran sihteeri.

 

Tuija Hakala

Minulla on 15 vuotta ohjaajakokemusta vauvauinnista. Ammatiltani olen lastenhoitaja sekä lasten ja nuorten erityisohjaaja. Päivätöissä olen päiväkodissa ja asun Nurmijärven Herusissa. Minulla on kolme täysi-ikäistä lasta (joista kahta olen itsekin uittanut vauvana). Harrastan pääasiassa vapaa-ajallani liikuntaa; hölkkää, zumbaa ja kahvakuulaa.

 

 

 

 

Turvallinen vauvauintipaikka

Katso diplomi

 

Tulevia uintipäiviä ja tapahtumia

Ei tapahtumia