Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Vauva- ja perheuinti

Vauva- ja perheuinnin ohjaajat ovat kaikki Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton kouluttamia vauva- ja perheuinnin ohjaajia. He ohjaavat vauvauintia aina lapsilähtöisesti ja yksilöllisesti lapsen sekä perheen tarpeiden mukaan. Ohjaajat tuntevat vauvan kokonaisvaltaisen kehityksen pääpiirteet sekä alkeisuinnin perusteet ja ohjaavat jokaista perhettä johdonmukaisesti ja turvallisesti lapsen kehitystason mukaisesti.


Eeva

"Olen aloittanut vauvauinnin ohjaamisen yli kymmenen vuotta sitten Keski-Uudenmaan Sukeltajissa ja ohjannut myös seuran vanhempia junioreja. Hoidan vauvauintijaoston hallinnollisen osan ja teen yhteistyötä ohjaajiemme kanssa. Minuun saatte yhteyden osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Toivotan mukavia uinteja ja ihania hetkiä oman perheen kanssa!"

Jenni

"Olen ohjannut vauvauinteja vuodesta 2018. Keski-uudenmaan sukeltajissa olen aloittanut 2020. Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, lastenohjaaja, uimaopettaja sekä vauva- ja perheuinninohjaaja. Nautin työssäni lasten vilpittömästä läsnäolosta ja onnistumisen riemusta. Vauvauinnissa on mielestäni parasta perheen yhteinen kiireetön hetki jossa saan olla mukana.  Kotonani löytyy myös vauvauimareita vuosimallia 2020 & 2021 sekä puoliso joiden kanssa on kiva touhuta yhdessä ulkona, sisällä sekä tottakai uimahallilla!"

 

Jussi

"Suomalaista snorkkelisukellusta kaikissa muodoissaan jo vuodesta 2000, junioritoiminnan ohjausta vuodesta 2015, vauvauinnin ohjausta vuodesta 2021."

 Jenna

Jenna käy uimaopettaja kurssia kevällä -23. Jenna on toiminut apuopettajana syksystä -22.

 

 

 

Turvallinen vauvauintipaikka

Katso diplomi

 

Tulevia uintipäiviä ja tapahtumia

Ei tapahtumia