Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

TEKNIIKKASUKELLUS JAOS

Tekniikkasukellusjaos vastaa seurassa tekniikkasukellukseen liittyvien laitteistojen ylläpidosta ja tekniikkasukelluskoulutuksen järjestämisestä yhteistyössä muiden jaoksien ja jaosten kanssa.

Tekniikkasukelluksen piiriin lasketaan esim.kaikki hapen (pl. hapenantolaite), argonin ja heliumin käyttöön sekä näiden täyttölaitteisiin liittyvä toiminta. Tekniikkasukelluskoulutukseen lasketaan mm.Advanced Nitrox-, Trimix-,Rebreather– ja luolasukelluskoulutukset.

Seuran tekniikkasukeltajat käyvät aktiivisesti sukeltamassa mm Ojamolla ja Suomenlahden harvemmin vierailuilla syvemmillä hylyillä. Ulkomaillekin suuntautuu vuodessa useampi reissu. Ota yhteyttä, mikäli haluat mukaan!

Jaoksen toiminnan on tarkoitus kehittyä siten, että se palvelee seuran tekniikkasukeltajien tarpeita sekä vastaa myös seuran ulkopuolelta tuleviin haasteisiin täten mahdollistaen turvallisen pohjan harrastaa tekniikkasukeltamista Keski-Uudenmaan Sukeltajissa.

SEOSKAASUT

Seuran kopilla on valmius täyttää Nitrox ja Trimix seoksia sekä Argon pukukaasua. Kesäaikaa nitroksia saa normaalin pullontäytön yhteydessä. Trimixiä, argonia tai happea tarvittaessa täyttöaika pitää erikseen sopia.

Kaasuja myydään vain käyttöoikeuden omaaville seuran jäsenille.

KOULUTUSTA

Järjestämme tekniikkasukelluskoulutusta kysynnän mukaan. Ota yhteyttä niin räätälöidään kurssi! 

 

 

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä >>jäsenhakemus.

Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017
Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017

Avaa vuosikertomus (pdf)

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.