Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Keski-Uudenmaan Sukeltajat järjestää vuodessa useita sukellusmatkoja. Muutaman tunnin iltakeikoista aina parin viikon ulkomaanmatkoihin.

Kesäkauden aikana, kesäkuusta elokuun loppuun, tehdään joka keskiviikko iltasukellus seuran veneellä. Nämä "pikamatkat" lähtevät Helsingistä Karhusaaren venesatamasta ja suuntautuvat eri puolille Sipoon tai Helsingin saaristoa tuulten ja mielitekojen mukaan. Kohteet, hylyt tai maisemasukellukset, valitaan kulloisenkin ryhmän taitojen ja kiinnostuksen perusteella. Toki seuran vene liikkuu aktiivisesti muinakin iltoina. Seuraa reissukalenteria ja buukkaa itsesi mukaan!

Viikonloppureissuja on tarjolla kesäkauden aikana muutama. Ne suuntautuvat eri puolille maata, esimerkiksi Saaristomerelle, Saimaalle tai Hangon vesille.

Veneellä tehtävät iltareissut maksavat keskimäärin  30 euroa, yhden päivän reissut 30-60 euroa ja viikonloppureissut 100-200 euroa.

Syksyisin sukellamme yleensä kaivoksissa ja järvissä. Kevättalvella käymme jään alla, jäätilanteesta riippuen joko merellä tai sisävesissä.

Seura järjestää vuosittain myös vähintään yhden sukellusmatkan ulkomaille. Viime vuosina matkat ovat suuntautuneet lähivesille eli Norjaan ja Ruotsiin.

Sukellusreissumme on tarkoitettu pääasiassa seuran jäsenille. Aina kun tilaa jää, ulkopuolisetkin ovat tervetulleita tutustumissukellukselle.

Turvallisuuteen kiinnitetään sukellusreissuillamme erityistä huomiota. Käytössä on aina turvasukeltaja ja tähystäjiä, kirjallinen pelastussuunnitelma laaditaan kohteen mukaan ja mukana on käyttövalmis hapenantolaite. Pöytäkirjaa pidetään kaikista sukelluksista: näin tiedetään, montako paria on sukeltamassa ja mitkä ovat heidän sukellussuunnitelmansa.

Kunkin taidot ja kokemus otetaan huomioon kohteita valittaessa, joten reissut sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille. Järjestämme myös joitakin sellaisia reissuja, jotka on suunnattu erityisesti vähän sukeltaneita tai kokeneita varten.

 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä >>jäsenhakemus.

Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017
Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017

Avaa vuosikertomus (pdf)

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.