Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Kurssi järjestetään kysynnän mukaan. Ota yhteyttä koulutusvastaavaan ja tiedustele kurssin tilannetta.

Pääsyvaatimukset
P2-sukeltajaluokka tai vastaava (esim. PADI Advanced Open Water Diver), 17 vuoden ikä, peruskurssin jälkeen vähintään 100 suoritettua sukellusta, joista vähintään 40 yli 10 metriin, 20 yli 20 metriin ja 5 yli 25 metriin, sekä voimassa oleva lääkärintodistus.

Varustevaatimukset
Kurssilaisella on oltava täydellinen, turvaohjeiden mukainen sukellusvarustus sekä tehokas sukelluslamppu omasta takaa. Regulaattorin on sovelluttava 40 metrin syvyisille sukelluksille Suomen olosuhteissa. (Seuralta saa vuokralle varusteita, jos niitä on vapaana.)

Teoriaopetus
Syventävä jatkokurssi sisältää 17 oppituntia. Tunneilla käsitellään sukellustapahtumien organisointia ja johtamista sekä syvennetään edelleen tietoja sukeltamisen fysiikasta, fysiologiasta ja varustetekniikasta. Opitut asiat testataan kurssin lopuksi teoriakokeella.

Avovesiopetus
Kurssiin kuuluu viisi avovesiharjoitusta. Sukelluksilla harjoitellaan pelastamista, suunnistamista, sukellustapahtuman johtamista ja hätätilanteita. Sukelluksiin sisältyy yksi syväsukellus (korkeintaan 40 metriin). Sukellukset tehdään osin rannalta, osin veneestä käsin. Myös pienveneen käsittelemistä harjoitellaan.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on noin 200euroa. Hinta sisältää opetuksen lisäksi ilmatäytöt, venekuljetukset ja opetusmateriaalia. Kurssin suorittaneet voivat liittyä jäseniksi ilman liittymismaksua.

Sukeltajakortti
Kurssi noudattaa Sukeltajaliiton koulutusohjelmaa ja on kansainvälisten sukeltajajärjestöjen CMAS:n ja NAUI:n standardien mukainen. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kansainvälisen joko CMAS P3 - tai NAUI Master Scuba Diver -sukeltajakortin. Hyväksytysti suorittaminen tarkoittaa läpäistyä teoriakoetta, oikeaa asennetta turvallisuuteen ja riittävän hyvin opittuja käytännön taitoja.
Syventävän jatkokurssin suorittaneen sukeltajan syvyysraja on 40 metriä. Jatkokoulutus mahdollistaa syvemmät sukellukset.

 

Lisätietoja koulutusvastaavalta

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä >>jäsenhakemus.

Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017
Sukeltajaliiton vuosikertomus 2017

Avaa vuosikertomus (pdf)

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.