Keski-Uudenmaan
Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

 

Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry.

Sukellusta vuodesta 1978

Minikuuttiryhmäläiset harjoittelevat kerran viikossa Tuusulan uimahallilla. Puolituntiseen sisältyy paljon tekemistä. Leikkien ja mielikuvitusmatkojen avulla minikuutit oppivat uimisen ja sukeltamisen alkeita. Lasten kanssa altaassa puuhaavat vanhemmat, yksi lasta kohden, sekäohjaajat.

Mustekala Möttönen tai Antti Ankerias eivät ole harvinaisia vieraita altaalla ja välillä matkataan jopa merirosvojen jännittävään maailmaan. Toimintaa on myös uimahallin ulkopuolella, sillä kauden aikana saatetaan koko perheen voimin vierailla palolaitoksella, keilaamassa tai vaikkapa tutustumassa kaloihin Maretariumissa.

Tavoitteena on tehdä vedestä lapsille kiva ja turvallinen kaveri, jotta lapsi tuntee ja tietää rajansa vedessä toimimiselle.Myös vanhemmille pyritään tarjoamaan työkaluja vedessä liikkumiselle lapsen kanssa.

Toimintamaksu

Minikuuttien toimintamaksu on 100 euroa/ perhe. Hinta sisältää yhden lapsen ja yhden aikuisen. Lisäksi lapsen tulee olla seuran jäsen.


 

Kirjautuminen

Kirjautunut jäsen pääsee käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun aineistoon.

Rekisteröityminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jos olet alan harrastaja, täytä >>jäsenhakemus.

Etelätuuli - Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUn, verkkolehti 9/2014 (julkaistu: 2.9.2014)

Keski-Uudenmaan Sukeltajien Pelisääntöuinnit

Jokavuotinen pelisääntötilaisuus ei yleensä ole ollut yleisömenestys. Koulutuksissa olemme kuulleet, miten muillakin seuroilla osallistumisprosentti on ollut pieni. Ihmettelimme aina syytä tähän. Monen vuoden huonot osanotot tuottivat vihdoin tulosta, kun keksimme jotain aivan uutta...

Lue lisää

Toimintakalenterissa tulossa

Ei tapahtumia

JÄSEN, oletko rekisteröitynyt sivuille?

Jotta voit ilmoittautua seuramme Faster-reissuille sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä seuramme sivuilla.

HUOM! Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt, mutta et edelleenkään pääse kirjautumaan sivustolle, lähetä sähköpostia webmasterille.

Lue Sukeltajaliiton esite
Suomalainen sukellus

Yhteistyöjärjestömme